Věda se zde spojuje s duchovnem

Rozdíl mezi HORIZONTÁLNÍ a VERTIKÁLNÍ duchovní cestou

11.03.2009 18:55

Horizontální duchovní cesta

Všechna dosud známá duchovní učení byla vyvinuta pro člověka s horizontálním energetickým systémem, neboť vertikalita byla dosud vyhrazena malým dětem a osvíceným osobám. S horizontálně zlomkovým tokem energie není možný skutečně rovnoměrný vývoj vědomí ve všech rovinách lidského života. Proto se horizontální duchovní cesty musí nuceně zaměřit na určité aspekty. Někdo se soustředí na probuzení srdce odevzdáním se vesmírné lásce, jiný se zaměří na otevření třetího oka. Někdo je nakloněn k tomu, že ono "božské" se má zažít také ve spodních čakrách, jako např. Tantra nebo Tao jóga. S přibývajícím duchovním rozvojem je hledajícímu umožněno, zažít vertikalitu v meditaci. Pokročilí kundalini jogíni, kriya jogíni a ostatní, kteří mají praxi v jiných meditačních systémech, se jen v hluboké meditaci dostanou do vertikálního systému. Je to ovšem možné až po několikaletém intenzivním cvičení a není to trvalý stav. Jakmile je meditace dokončena a znovu začne působit vliv horizontálně orientovaných lidí a negativní energie okolí, otočí se čakry opět horizontálně.

To je normální, neboť pro ně neexistuje jiná forma energetické výměny nebo vztahu k jiným, než horizontální dávání a braní energie. Dokud člověk nestabilizuje vertikální systém, je tento vliv příliš silný, abychom meditací mohli udržet získanou vertikalitu. Proto se mnozí duchovní hledači snaží zabránit kontaktu se světskými lidmi nebo se chrání vizualizovanými světelnými bublinami, mantrami a jinými metodami. 

  Vertikálně od začátku

Horizontální duchovní cesta vykazuje dilema. I když David Wagner začal již v roce 1986 pořádat kurzy vertikality, zůstaly bez většího ohlasu. Co chybělo, byla možnost vertikální systém udržet, když dojde ke styku s horizontálně orientovanými lidmi a vlivy.

David Wagner poznal Marcela Vogla, jednoho z nejvýznamnějších expertů na krystaly, a současně se také seznámil s jedním z nejlepších brusičů krystalů Drewem Tousleym. Několik let cítili, že na ně společně čeká něco zvláštního, ale netušili, co to je. Při jedné z meditací David přišel na řešení problému vertikality. Tím byla tachyonová buňka spojená s quartzovým krystalem řezaným podél středové osy. Krystal upevněný na tělo je středovou osou pro energii tachyonové buňky plynoucí shora dolů. Zesílení energie je tak velké, že čakry se stanou vertikálními navždy. 

Přívěšek z tachyonové buňky a quartzového krystalu s intaktní středovou osou nazýváme Vortex Pendant. Protože Drew Tousley má jedinečnou schopnost řezat krystal podél středové osy, zrodil se díky známosti Davida a Drewa vertikalizační proces, jenž je na seminářích prezentován pod názvem "Vertikalita".

Semináře vedou lidi za pomocí Vortex Pendantu a silné sebevyvíjející techniky zpět k přirozené vertikalitě. Vyčištěním a rozšířením vertikálního systému dosáhneme za několik týdnů hlubší spojení s "božským prapramenem" a celým Stvořením, takže osvícení se zde na zemi posune do dosažitelné blízkosti.

 

Převzato z knihy "Tachyon/neohraničená energie" vydané v roce 2000 nakladatelstvím Tripod.

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode